Vrijwilliger worden

Woon je in Venlo of één van haar omstreken (Peel en Maas, Horst aan de Maas, Beesel), en wil je GroenLinks helpen in jouw gemeente? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres venlo@groenlinks.nl. Woon je in een van de “omstreken”, stuur dan ook een mailtje naar het mailcontactadres van de partij waar GroenLinks in jouw gemeente samenwerking mee heeft.

Horst aan de Maas

Website: https://d66-groenlinks.nl/
E-mail: info@d66-groenlinks.nl

In Horst aan de Maas is namens GroenLinks actief: Maarten Voesten. Hij doet dat namens een D66/GroenLinks fusiepartij.

Peel en Maas

Website: http://pvdagroenlinks.nl/
E-mail: raf.janssen@peelenmaas.nl

In de gemeenteraad van Peel en Maas is namens GroenLinks actief: Raf Janssen. Hij doet dat namens een PvdA/GroenLinks fusiepartij.

Beesel

Website: http://samenverderbeesel.nl/
E-mail: jos@samenverderbeesel.nl

Venlo

In Venlo is GroenLinks vertegenwoordigd in de gemeenteraad met vier raadsleden: Wim Janssen, Jade Joosten, Ali-Haydar Cakmak en Bert Frings. GroenLinks is in het Venlose college vertegenwoordigd met één wethouder: Marij Pollux.

Voor vragen en contact mail naar:
venlo@groenlinks.nl

Informatie over Afdeling Venlo en omstreken

De afdeling GroenLinks Venlo e.o. wordt geleid door een bestuur, maar uiteindelijk bepalen onze leden het beleid van de partij. Het hoogste orgaan van de afdeling is dan ook de Algemene Ledenvergadering (ALV) die minstens een keer per jaar wordt gehouden.

Doneren

Wil je ons steunen met een financiële bijdrage? Fantastisch! Ga hier naar onze donatie-pagina. Wij zien erop toe dat de bijdragen van onze leden goed worden besteed en zullen hierover ook verslag doen.

Verkiezingsprogramma's

Verkiezingsprogramma GroenLinks Venlo 2022-2026

Verkiezingsprogramma GroenLinks-PvdA Peel en Maas 2022-2025

Verkiezingsprogramma GroenLinks-D66 Horst aan de Maas 2022-2026

Verkiezingsprogramma Samen Verder Beesel 2022-2026